[Puterea sufletului ]
Acasă » 2014 » Octombrie » 23 » Apreciază-i pe cei de lângă tine!
2:30 PM
Apreciază-i pe cei de lângă tine!

Din punctul meu de vedere, fericirea reprezintă scopul vieții și se poate găsi în lucrurile simple din viața de zi cu zi. Însă, nu poți trăi pe acest pamânt decât tu și fericirea ta, ci tu, ceilalți și fericirea, tu, cei dragi ție și fericirea. Altfel spus, nu poți fi fericit de unul singur, ci lângă cei dragi ție. De multe ori, uităm să ne arătăm recunoștința pentru cei care sunt alături de noi necondiționat sau pentru cei care ne sprijină și ne ajută în viața de zi cu zi. Aș vrea ca acest articol să fie un semn de trezire pentru fiecare dintre noi și să începem să-i apreciem mai mult pe cei de lângă noi.

Cred că e momentul să ne amintim de cine contează cu adevărat pentru noi și să ne arătăm aprecierea. Gândește-te cine ți-a fost aproape, în ultimele luni, în ultimele zile. Amintește-ți în ce manieră te-au ajutat ceilalți să te dezvolți, să afli lucruri noi despre tine și despre lumea care te înconjoară. Gândește-te de unde au venit acele mâini de ajutor când aveai cea mai mare nevoie și amintește-ți care-ți sunt prietenii și oamenii dragi din existența ta.

Acum, că îi ai, probabil, în minte, ar fi momentul să te gândești cum ai putea să-ți arăți mai bine afecțiunea, recunoștința sau aprecierea față de aceștia. Sunt multe modalități. Poți doar să le scrii câteva cuvinte sau să-i suni și să le mulțumești. Poți să le dăruiești timp și reîntâlniri memorabile. Poți să le oferi un mic dar, un lucru simplu care crezi că le poate înveseli ziua. Sau, poți, pur și simplu, să-ți arăți aprecierea fiind la fel de devotat lor și întinzându-le mâini de ajutor.

Vreau ca astăzi să-ți dai seama cine sunt oamenii care îți sunt alături cu adevărat și cine sunt cei dragi ție. Vreau să acționezi, să le aduci zâmbete, să le recunoști prezența și să le mulțumești pentru ceea ce consideri că trebuie să le mulțumești. Numai, astfel, vei fi cu adevărat fericit.

Vizualizări: 59 | Adăugat de: LoreAndree@ | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar