[Puterea sufletului ]
Acasă » 2014 » Octombrie » 30 » Atitudinea pozitiva este cheia succesului
5:39 PM
Atitudinea pozitiva este cheia succesului

Cu totii ne dorim sa simtim fericirea deplina. Sa ajungem in acel punct al vietii in care sa avem toate lucrurile pe care ni le dorim: sa avem relatia care sa ne ofere echilibru, sa avem acel job care sa ne reprezinte si care sa nu ne ofere doar o satisfactie materiala, sa avem prieteni care sa ne inteleaga, sa avem un drum drept pe care sa il urmam. Dar, de cele mai multe ori drumul nu este unul simplu, ci unul care ne pune la incercare. Indiferent de complexitatea situatiei prin care trecem, un singur lucru este cu adevarat important: atitudinea noastra.

Nu exista nu pot, exista doar nu vreau!
Atitudinea este modul in care privim lucrurile care ni se intampla si reactiile emotionale pe care le avem fata de evenimentele ce au loc in viata noastra. Atunci cand suntem pusi in fata unui obstacol, o mare parte dintre noi alegem sa ne cufundam intr-o stare de agonie si sa ne plangem de gravitatea situatiei spunand “eu nu mai pot”. O vorba celebra spune ”nu exista nu pot, exista doar nu vreau!”. A avea o atitudine negativa fata de lucrurile pe care trebuie sa le rezolvam nu ne va aduce nimic bun, nici macar rezolvarea lor. Fiecare situatie prin care trecem, oricat de grava ar fi ea, este o experienta de viata din care trebuie sa invatam ceva.

Fiecare lucru se intampla cu un anumit motiv, fie ca realizam acum sau mai tarziu.

Nimic nu este imposibil si nimic nu este irealizabil, totul se reduce la atitudinea pe care o avem fata de un obiectiv pe care dorim sa il realizam, fata de un vis pe care dorim sa il indeplinim, fata de noi si de modul in care ne percem.

O atitudine pozitiva constituie cheia succesului!

Vizualizări: 127 | Adăugat de: LoreAndree@ | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar