[Puterea sufletului ]
Acasă » 2014 » Octombrie » 14 » Când e dragoste
5:10 PM
Când e dragoste

Dacă nu simţi fiori care să-ţi ardă pieptul gândindu-te la cum ar face dragoste cu tine…nu e dragoste. Dacă nu simţi că braţele lui sunt cele mai puternice fortăreţe care te protejează…nu e dragoste. Dacă nu simţi că eşti cel mai norocos om de pe pământ avându-l pe el / ea…nu e dragoste.
Dragostea te face să înnebuneşti de plăcere, nu de durere. Dragostea este singurul noroc pe care ar trebui să ni-l dorim, căci de la dragoste porneşte armonia vieţii. Dragostea te face să măsori timpul, nu în ore, ci în momentele petrecute în doi. Dragostea este atunci când nu îţi aud bătăile inimii, dar ţi le simt şi tu le împarţi cu mine. Dragostea este atunci când uiţi de tine şi te dăruieşti celuilalt fără preget. Dragostea este atunci când bucuria îţi invadează trupul şi simţi că nu mai ai nevoie de nimic. Dragostea e muzica ce dezlănţuie toate particulele din care esti format.
Reuşeşti să-i vezi interiorul ca şi pe al tău, iar asta te face să-l iubeşti şi mai mult pe celalalt? E iubire pură. Atunci când gândeşti NOI, şi nu EU…e iubire sinceră şi dragoste.
Când e dragoste, ştii! Fără să fi învăţat undeva, înainte!

Vizualizări: 82 | Adăugat de: LoreAndree@ | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar