[Puterea sufletului ]
Acasă » 2015 » Martie » 9 » Cata dragoste poate sa incapa in inima unei femei? Dar a unui barbat?
12:27 PM
Cata dragoste poate sa incapa in inima unei femei? Dar a unui barbat?

Un kilogram? Un gram? Un litru? In ce pot masura iubirea? Dar cel mai important... cine detine cea mai mare cantitate de iubire? Femeia sau barbatul? Si in fine, cat de mult dureaza dragostea? 
Intrebari cu raspunsuri diferite, cu mii si mii de variante nestiute, nedescoperite inca. Poate mai multa... poate mai putina... insa n-o pot cantari, o pot inmulti, dar nici n-o pot face sa dispara. E atata cat vrem noi sa fie, e atata cat am castigat de-a lungul anilor, e atata cat ne mintim ca nu e. 
Stii cand ai pierdu-o, cand sufletul intreaba de ea, cand nu mai poti inchide ochii de dor, cand esti prea las sa-ncerci s-o aduci inapoi. Atunci realizezi ca nimic nu mai e ce-a fost si nu se stie niciodata daca va reveni pentru ca ai tradat-o luandu-i tot ce avea mai pretios, mai stralucitor, mai etern. Dar femeia detine capacitatea iertarii. O stapaneste si o face puternica fata in fata cu greutatile vietii. Ea stie cata iubire ofera, stie cand sa se opreasca si stie ca trebuie sa fie o femeie de care un barbat sa aiba nevoie atat la bine cat si la rau. Ea isi poate controla milioanele de fluturi care-i zbuciuma gandurile cand dau din aripi, dar nu e stapana pe un singur lucru. Plansul. O face sa para slaba cand e razboinica. Situatiile o depasesc atunci cand lacrimile o colpesesc si dorul o apasa. Ea are mai multa iubire ca un barbat. Nu stie cata. O cantitate inexplicabila intr-un bagaj pe care l-a acumulat in timp si l-a ascuns sub pat. Totul se face cu timpul. 
Tu nu stii cata dragoste detii. Nu te cunosti, dar stii cata poti sa dai de la tine. "Dragostea e atunci cand pui prioritatile celuilalt inaintea alor tale." (Frozen)
Dragostea e atunci cand tu esti pe locul doi, cand sustii persoana de langa tine oricat de greu ar fi. Fa-o sa zambeasca!

 

Vizualizări: 209 | Adăugat de: LoreAndree@ | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar