[Puterea sufletului ]
Acasă » 2014 » Octombrie » 9 » Ceea e contează cu adevărat este dincolo de cuvinte
6:22 PM
Ceea e contează cu adevărat este dincolo de cuvinte

Se spune că nu e greu să te îndrăgostești, ci să rămâi îndrăgostit. Și pe bună dreptate. Să rămâi îndrăgostit se dovedește a fi într-adevăr o provocare. Pe care o accepți sau nu, din care ieși învingător sau nu. Nu există rețete universal valabile și nici exemple de urmat...La un moment dat în viață, te-ai îndrăgostit de frumusețe. Apoi, după un timp, ți-ai dat seama că frumusețea nu e de ajuns ca să rămâi îndrăgostit. Peste un timp, ai crezut că iubeai la cel de lângă tine, faptul că te simțeai în siguranță din punct de vedere material. Și de această dată, ai realizat că banii nu sunt atât de importanți dacă te fac să te simți fericit decât pentru scurt timp și dacă omul de lângă tine nu te apreciază, nu te respectă și nu-ți cunoaște cu adevărat sufletul.

 
Ai suferit un timp, plin de resentimente, crezând că iubirea înseamnă altceva și că tu ești cel care greșește undeva. Toate astea până într-o zi în care, resemnat, ai pornit pe drumul unei noi iubiri, așteptând că într-o clipă să se destrame iarăși totul. Dar nu s-a destrămat. De data asta, nu te-ai mai îndrăgostit ușor, dar ai găsit în omul de lângă tine ceea ce credeai că nu e de găsit. E cel care îți oferă libertatea de a fi tu însuți în preajma lui.

 Ceea e contează cu adevărat este apropierea, sentimentul acela rar de reciprocitate și de înțelegere, dincolo de cuvinte. Chiar și atunci e uneori greu ca sentimentele de la început să rămână intacte, însă respectul, iubirea și încrederea fac ca totul să fie de durată.

Vizualizări: 83 | Adăugat de: LoreAndree@ | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar