[Puterea sufletului ]
Acasă » 2015 » Ianuarie » 14 » De ce pierdem fata care ne iubește...
2:36 PM
De ce pierdem fata care ne iubește...

Fetele au nevoie de atenție, de multă atenție, pentru ea contează să fii lângă ea, cât mai mult, să te simtă aproape de ea, să se plimbe și să se mândrească cu tine, nu să stea în pat, în colțul ei și să aștepte mesajul tău, care îl trimiți când ai tu chef.
Când ești departe de ea, nu știi cât de mult înseamnă un simplu mesaj, poate de multe ori, ezită să îți trimită mesajul să nu te deranjeze, privește ore în șir ecranul de blocare și tresare la fiecare sunet, sperând să fii tu… Dar tu ce faci? Acorzi timp la orice altceva, știind ca ea e acolo și te așteaptă…
Da, te așteaptă… dar și așteptarea asta are un sfârșit, la un moment dat se satură… tu nu știi de câte ori a adormit târziu așteptând mesajul tău de noapte bună, sau de câte ori s-a trezit și primul lucru care la făcut a fost să-și verifice telefonul să vadă dacă a primit mesajul de bună dimineața care iar face ziua minunată!
Ea îți reproșează mereu, îți zice într-un mod frumos, că vrea să fii lângă ea, că vrea să îi acorzi mai multă atenție… dar tu ce faci? motivezi mereu cu tot felul de chestii banale, uitând că ea trebuie să fie pe primul loc, ea, cea care te iubește și pentru tine ar face orice, ar renunța la orice, indiferent de oră, zi sau motiv…
După ce se va sătura să mai aștepte să te schimbi te va lăsa, iar atunci tot pe ea o vei găsi vinovată, uiți prin câte a trecut alături de tine, încerci să mai primești o șansă…. TÂRZIU … ai primit destule "

Vizualizări: 111 | Adăugat de: LoreAndree@ | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar