[Puterea sufletului ]
Acasă » 2014 » Decembrie » 1 » De dragoste...
1:12 AM
De dragoste...

 Nu stiu cum iubesc altii. Sincer, nici nu ma intereseaza. Pentru mine, insa, iubirea trebuie sa fie profunda, nebuna, cu fluturi in stomac, nopti nedormite, lacrimi si drame din nimic, cu zambete prostesti, balbaieli si emotii. O dulce nebunie care sa te rascoleasca pana in profunzimile creierului, nu numai "sa dea boala" in hormoni.  Niciodata  idealul nu va fi cel visat. El va avea un pic de burta, riduri sub ochi, putin arogant, incapatant , orgolios par grizonat la tample!  Dar dragostea inseamna mai mult decat chimie, atractie, erotism si conturi bancare similare. Inseamna, sacrificiu, daruire, renuntare, rabdare si ai ales, asteptare,  Nimic nu se intampla peste noapte si nici in termen limitat, ca un proiect de afaceri. Nimic nu se intampla cum ai prevazut, nu se incadreaza in standarde si nici mila. Te rupe, te sfasaie, rastoarna totul si iti rescrie viata.
 Pe masura ce imbatranim, devenim mai pretentiosi, mai rigizi, uitam sa traim cu adevarat, ne legam de nimicuri si ignoram evidenta, ne dam teste peste teste, oferim deadline-uri, pretindem perfectiunea si nu mai vedem padurea din cauza copacilor. 

Dragostea sta in emotia cu care iti scrie un mesaj si lacrimile ce consoleaza mahnirea ca tu ai fost prea ocupat sa ii raspunzi.Si uneori, obosesti asteptand ca celalalt sa te remarce, sa realizeze ca Tu esti Dragostea lui/ei...
Cand intalnesti pe cineva ce iti suceste mintile, nu mai ezita, nu pune intrebari sau conditii. S-ar putea sa pierzi ceea ce ai cautat toata viata, cautand defecte ce puteau fi remediate in doi. Si tie iti raman doar serile de singuratate si sticla cu vin, din ce in ce mai nesatisfacatoare.

Vizualizări: 145 | Adăugat de: LoreAndree@ | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar