[Puterea sufletului ]
Acasă » 2015 » Ianuarie » 8 » Defectele Pot Fi Remediate In 2...
11:25 AM
Defectele Pot Fi Remediate In 2...

De ce e dragostea atat de greu de gasit? 
Sau nu ea e greu de gasit, ci noi suntem mult prea orbi, orgoliosi sau tematori sa o recunoastem.,, 
Pentru ca suntem imaturi si total nepregatiti pentru ceva ce asteptam sa ni se intample, dar nu facem nimic pentru asta. De cele mai multe ori, dragostea moare chiar sub ochii nostri, iar noi suntem mult prea ocupati cu testarile, jocurile infantile sau cariera. Si a doua oara nu mai intalnesti nimic asemanator, iar viata iti trece macinata de regrete. Nu, nu cred ca dragostea e greu de gasit, ci noi suntem nepregatiti sa o primim.

Niciodata idealul nu va fi cel visat. El va avea un pic de burta, riduri sub ochi, putin arogant, incapatant , orgolios par grizonat la tample, iar Ea nu "rupe" sala, nu bantuie cluburile, e mult mai sensibila decat pare, usor nesigura si fragila. 
Dar dragostea inseamna mai mult decat chimie, atractie, erotism si conturi bancare similare. Inseamna, sacrificiu, daruire, renuntare, rabdare si ai ales, asteptare, Nimic nu se intampla peste noapte si nici in termen limitat, ca un proiect de afaceri. Nimic nu se intampla cum ai prevazut, nu se incadreaza in standarde si nici mila. Te rupe, te sfasaie, rastoarna totul si iti rescrie viata.
Pe masura ce imbatranim, devenim mai pretentiosi, mai rigizi, uitam sa traim cu adevarat, ne legam de nimicuri si ignoram evidenta, ne dam teste peste teste, oferim deadline-uri, pretindem perfectiunea si nu mai vedem padurea din cauza copacilor. 
Pierdem esenta, apoi ne petrecem serile singuri, pliati pe o sticla de vin si ne intrebam retoric de ce e dragostea asa greu de gasit. Simplu: pentru ca suntem orbi, egoisti, incapatanati si mult prea inchistati in pretentii absurde si am uitat sa traim bucuria sentimentului pur, provocarea de a cladi in doi, bucuria de a impartasi si rabdarea de a invata.

Dragostea nu inseamna sa intrebi ce iti poate oferi celalalt, ci sa te intrebi daca ceea ce poti tu oferi e de ajuns. 


Nu dai teste si termen limita, te implici , ajuti si incurajezi. 
Dragostea se simte, se traieste, nu se deseneaza si inchide in sabloane. 
Vei imbatrani redesenand-o si vei muri asteptand-o, cand ai avut-o tot timpul sub ochi. Dragostea sta in mainile ce se impreuneaza in fiecare seara in rugaciune, cerand la Dumnezeu binele pentru tine, iar tu nici macar nu vei sti lucrul asta. Dragostea sta in emotia cu care iti scrie un mesaj si lacrimile ce consoleaza mahnirea ca tu ai fost prea ocupat sa ii raspunzi. Dragostea face din noapte zi, cautand drumul spre tine. Dragostea te cere cu mai multe maini ca o parada de cersestori, dar tace cand te intalneste, desi inima ii agonizeaza. Dragostea va fi acolo mereu pentru tine, chiar de tu nu o vei vedea. Iar tu o calci constant in picioare, nepasator...Orbirea unora poate dura toata viata! Si uneori, obosesti asteptand ca celalalt sa te remarce, sa realizeze ca Tu esti Dragostea lui/ei...
Cand intalnesti pe cineva ce iti suceste mintile, nu mai ezita, nu pune intrebari sau conditii.

S-ar putea sa pierzi ceea ce ai cautat toata viata, cautand defecte ...ce puteau fi remediate IN 2......

Vizualizări: 126 | Adăugat de: LoreAndree@ | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar