[Puterea sufletului ]
Acasă » 2015 » Decembrie » 30 » E nasol să fii o femeie ieftină...Ştiu că banii contează, dar doar atunci când sunt ai tăi!
3:21 PM
E nasol să fii o femeie ieftină...Ştiu că banii contează, dar doar atunci când sunt ai tăi!

                    Mă întreb de ce unele femei aleg să se vândă ieftin, de parcă sunt produsele ce le cumperi azi la reducere pentru că mâine expiră. Se vând pentru o stilcă de Moet într-un club de fiţe, pentru o plimbare într-o maşina la care doar visează, pentru o geantă Louis Vuiton şi o pereche de cercei cu diamante Swarowski, pentru o cină la cel mai scump restaurant din centrul Bucureştiului.

Cuvântul demnitate chiar nu mai există în vocabularul lor? Dacă banii ţi-au cumpărat timpul, atenţia, sexul şi tăcerea când poate că ar trebui să vorbeşti, fii sigură că după ce-ţi faci rodajul, vei lua drumul gunoiului. Tocmai ai expirat! Şi odată cu înaintarea în vârstă îţi va fi tot mai greu să găseşti tipi disponibili să te plătească şi să te bucure în acest fel. La 50 de ani ce faci dacă toată viaţa ta a fost o simplă fugă după bărbaţi cu bani?

                 Ca FEMEIE, mai bine aş mânca sandwich-uri azi, mâine şi în următorul an şi aş investi în ceea ce m-ar face o femeie respectabilă, aflată pe drumul spre independenţa financiară. Mai bine aş bea apă de la robinet un an de zile decât să fiu un accesoriu doar pentru că arăt bine. Mai bine m-aş îmbrăca de la buticul din colţ decât să mi se pună o zgardă şi-un lanţ şi să mi se restrângă libertatea. Nu aş fi o femeie ieftină, ba chiar nu m-aş vinde deloc, nu aş fugi după unul cu bani, ci l-aş cuceri pe cel mai mişto bărbat dispus să mă satisfacă mental şi fizic, fie că are sau nu bani. Banii îi putem face împreună. Mai bine aş munci cât pot de mult să mă asigur că şi la bătrâneţe voi avea un venit stabil decât să-mi ţâţâie fundul că aş putea fi părăsită şi lăsată să fac foamea.

              O femeie despre care se vorbeşte cu respect, nu căreia i se spune atunci când este văzută „uite-o şi pe curva aia”. O femeie care mai bine ar muri de foame decât să-şi ştie demnitatea la pământ. 

 

Vizualizări: 207 | Adăugat de: LoreAndree@ | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar