[Puterea sufletului ]
Acasă » 2015 » Septembrie » 22 » Ea. FEMEIA
7:25 PM
Ea. FEMEIA

             Femeia - aceasta creatura idioata care te poate iubi mai mult decat iti poti imagina tu ca un om stie sa o faca.

Cea care iti cere totul, ba chiar si ce ai in plus, nu pentru ca vrea sa te lase fara nimic, ci pentru ca altfel nu cunoaste cum sa-i fii si cum sa ti se daruiasca.

Cea care iti toca nervii zilnic cu insistentele, pretentiile si asteptarile ei, nu pentru ca si-a descoperit vocatii sadice, ci pentru ca are nevoie ca TU sa iti atingi perfectiunea, desavarsirea, cel mai inalt nivel al Eu-lui. Ba chiar sa-l depasesti.

                  Femeia, cea pe care o scrii cu litere mari, aia pe care nu o gasesti la toate colturile si care nu se intituleaza asa prin constructia anatomica, ci prin acele trasaturi pe care atat de rar ti-e dat sa le vezi, incat te gandesti ca doar Legendele Olimpului au gazduit-o.

         Ah, dar si Barbatul! Alpha, aparte, adevarat si de neinlocuit. Care pare ca s-a pierdut si el in negura unor povesti nemuritoare. Ala care lupta pana-n panzele albe sa o aiba alaturi pe indaratnica ce nu se lasa usor impresionata, care ii punea imperii la picioare si avea curajul sa se dezbrace de mandrie si infatuarea ce-i erau necesare pentru a se impune in fata celorlalti, dar care ii erau inutile pentru a se lasa coplesit de Ea.

Vizualizări: 110 | Adăugat de: LoreAndree@ | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar