[Puterea sufletului ]
Acasă » 2016 » Ianuarie » 8 » Ea te iubeşte, ţi-a demonstrat-o nu doar prin vorbe ...!
6:54 PM
Ea te iubeşte, ţi-a demonstrat-o nu doar prin vorbe ...!

             Tu eşti conştient de acest lucru. Ea ar face orice să te vadă fericit, ţi-ar da şi luna de pe cer dacă ar şti că asta te face să zâmbeşti fie şi pentru doar o secundă. Ar face orice sacrificiu de dragul tău. Întrebarea mea este cât de multe eşti tu dispus să o laşi să facă? Până unde mergi cu cerinţele? Cât de importante sunt pentru tine sacrificiile ei şi cât de importante sunt pentru tine lucrurile materiale pe care ţi le dăruieşte?

Ai mare grijă să nu cazi în capcana fetei răsfăţate, ai mare grijă să nu ajungi să stai cu el pentru lucurile pe care ţi le oferă. Dacă relaţia ta se bazează pe pricipiul „Îi cer eu lui Iubi, că nu mă refuză niciodată”, relaţia ta nu este una de iubire, ci una sponsor-sponsorizat. Aşa vrei să meargă treaba?

              Cu siguranţă te bucuri la fiecare cadou primit din partea lui/ei. Dar îi apreciezi gesturile? Îl/o iubeşti? Sau doar ceri… pentru că poţi? O astfel de relaţie te bucură doar în momentul în care îţi primeşti „plata” (ăsta e adevărul, el te plăteşte pentru compania ta), dar nu te va face niciodată fericită. Nu vei simţi niciodată linişte, iubire, nu vei şti niciodată cum se simte fericirea într-o astfel de relaţie. Dacă până acum ai fost adepta unei practici asemănătoare, vreau să îţi aduc la cunoştinţă că se poate şi altfel, este posibil să te îndrăgosteşti şi să iubeşti. Trebuie doar să îţi dai voie. Eu zic să încerci, nu ai nimic de pierdut…

Vizualizări: 204 | Adăugat de: LoreAndree@ | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar