[Puterea sufletului ]
Acasă » 2014 » Octombrie » 22 » Femeia nu trebuie să ceară nimic unui bărbat. Bărbatul care o va iubi cu adevărat va şti să o facă fericită.
4:46 PM
Femeia nu trebuie să ceară nimic unui bărbat. Bărbatul care o va iubi cu adevărat va şti să o facă fericită.

Sunt femei care visează. Sunt femei care aşteaptă. Sunt femei care caută o viaţă întreagă sau care nu mai caută nimic. Şi sunt femei care pur şi simplu vor să fie sărutate pe creier, curtate cu vorbe şi omorâte cu replici. Femei care vor mai mult decât sex şi mult mai mult decât flori. Femei nu deştepte, dar înţelepte. Femei ce au gust şi rafinament, care ştiu să iubească şi să fie iubite. Care ştiu să asculte. Care vor nu doar săruturi pasionale, dar şi respect, înţelegere sau o discuţie sănătoasă. Care ştiu că locul lor este alături de un bărbat puternic, la fel de înţelept. Ea. Femeie.  E femeie rebelă, dar e şi o copilă mică ce se vrea purtată în braţe. Iubeşte şi asta acoperă restul lucrurilor. Ea îşi va face grijă când îl va vedea agitat. Ea va căuta să cunoască lumea lui, povestea lui, idealurile şi principiile de viaţă. Iar asta o poţi face doar fiind lângă omul tău, mână de mână.

Dacă iubeşti un bărbat doar pentru că este puternic şi frumos, atunci când îşi va pierde din putere şi frumuseţe nu îl vei mai iubi. Dacă iubeşti un bărbat doar pentru că are suficient în portofel, atunci când nu îi va merge bine nu îl vei mai iubi.   Iubeste baiatul care iti spune “frumoasa” si nu “sexy”. Iubeste baiatul care suna inapoi, atunci cand tu i-ai inchis telefonul in nas.  Care stie ca visele tale sunt facute ca sa zburati impreuna. Care iti aduce raze de soare printre norii negri. Care sta cu tine imbratisat pentru a simti mirosul pielii tale. Care stie sa fie acolo exact cand trebuie. Care stie sa taca dar sa si vorbeasca. Care este nebunia ta dar si sprijinul din fiecare zi. Care te invata ca lumea prin patru ochi se vede mult mai frumos. Care te face sa te simti invincibila cand esti cu el. Care trece pe la tine in zorii zilei numai sa te vada.

Să iubeşti o femeie nu pentru frumuseţea ei, ci pentru feminitatea ei. Când are ce să spună, dar tace, căci cuvintele le păstrează pentru momente de intimitate. Să o iubeşti de te priveşte cu graţie şi nu cu aerul unei doamne. Să o iubeşti pentru sufletul ei frumos, de unde nu ai pleca niciodată. Iubeşte o femeie pentru că îşi poartă demnitatea cu grijă şi ştie să rămână astfel fiind şi doamnă şi amantă şi viitoare mamă. Iubeşte o femeie pentru toate momentele în care îţi este alături, jumătatea ta şi fii pe măsură aşteptărilor ei. 

Femeia niciodată nu trebuie să fie pe primul loc. Locul ei este alături. Nu mai sus, nu mai jos, nu în spate sau în faţă, ci alături. Pentru ca în momentul potrivit să poată lua de mână şi să poată fi protejată. Ea e partener şi nu centrul universului. Bărbatul care va întâlni o aşa femeie singur o va face centrul universului său.

Vizualizări: 319 | Adăugat de: LoreAndree@ | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar