[Puterea sufletului ]
Acasă » 2015 » Ianuarie » 8 » Gândeste pozitiv!
10:55 AM
Gândeste pozitiv!

Niciodata nu ajungi sa lupti pentru cineva. Mereu o sa ajungi sa lupti pentru tine, pentru ceea ce tu crezi. Idealurile sunt pasnice. Istoria insa e violenta. Asa e in viata, asa e si in dragoste.

In fiecare zi ascult povestile de dragoste ale oamenilor din jurul meu. Unele dintre ele sunt spectaculoase.
De fapt, toate sunt. In unele imi regasesc povestile mele de dragoste, acele povesti pe care le-am trait in trecut. 
Au fost frumoase. Si acestea sunt, insa trecutul e in spate, iar viitorul e in fata. Nu de putine ori ma trezesc pe strada ca privesc secunde bune doi batranei se tin de mana si ma intreb daca si eu am sa ajung pana acolo. 
Poate ca da sau poate ca nu.

Cert e faptul ca dragostea nu are buton de oprire. Cand iubesti nu poti sa te trezesti dimineata si sa spui ”azi nu mai iubesc”. 
Cand iubesti o faci pur si simplu. 
Important e sa fii fericit, nu doar sa pari!

Mereu imi spun: ”Gândeste pozitiv! Ajută! Daruieste de doua ori mai mult! Lasă trecutul cu trecutul, traieste prezentul la maxim si construieste un alt viitor mult mai puternic si mai frumos! 
Da sanse si fa ceea ce te face fericit!”.

Daca femeia cu care dormi este femeia pe care o visezi esti cel mai norocos bărbat de pe pământ! Sa nu uiti lucru acesta. Nu tot timpul ceea ce ne dorim este si ceea ce primim, insa atunci cand primim trebuie sa fim recunoscători si sa ne bucurăm de acel moment din viata noastră! Insa cand ne dorim si nu primim e exact asa…binele tau, raul meu!

Vizualizări: 127 | Adăugat de: LoreAndree@ | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar