[Puterea sufletului ]
Acasă » 2014 » Octombrie » 11 » Indrazneste
12:06 PM
Indrazneste

Se spune că în viață obții ceea ce ai curajul să CERI. Prin „ a cere ” se înțelege de fapt să dai tot ce ai mai bun, și nu să stai și să aștepți. Prin „ a cere ” se înțelege că trebuie să-ți depășești limitele personale, să-ți înfrunți demonii și să înlături temerile. Prin „ a cere ” se înțelege că nu trebuie să renunți la primul obstacol, că nu trebuie să-ți pierzi încrederea în capacitățile tale, că nu trebuie să te împiedici de prima piatră ieșită în drumul tău. Prin „ a cere ” se înțelege de fapt că trebuie să te implici, să te schimbi dacă este necesar, să înveți din eșecuri, să nu ai regrete și ce e mai important să nu lași pe nimeni să stea între tine și visul tău. 
Prin „ a cere ” îți oferi șansa la fericire, la mulțumire, la pace interioară și relaxare. Nu este nimic mai sănătos decât un suflet mulțumit și o minte relaxată. Deci caută nu numai să ceri ci și să pornești în căutarea lucrurilor pe care le dorești. Caută să faci primul pas, și după el pe următorul. Și totul va merge mai apoi de la sine.

Scopul vieţii nu este de a învinge, ci de a creşte şi a contribui. Când priveşti înapoi la tot ce ai făcut în viaţă, vei avea mai multă satisfacţie din bucuriile pe care le-ai adus în vieţile altora decât din timpurile când i-ai întrecut şi învins pe alţii.
Fii sincer cu tine și caută în interiorul tău adevăratul scop al vieții tale.

Vizualizări: 65 | Adăugat de: LoreAndree@ | Rating: 1.0/1
Total comentarii : 0
avatar