[Puterea sufletului ]
Acasă » 2016 » Ianuarie » 8 » Joc infect...
7:15 PM
Joc infect...

Trăind, cunoşti mulţi oameni. O bună parte dintre aceştia vor fi femei. Unele atrăgătoare, altele mai puţin atrăgătoare, unele dornice de aventuri, altele serioase. Ideea e să îţi vezi de calea ta, indiferent cât de mascul te simţi atunci când primeşti atenţie de la reprezentantele sexului frumos. Faptul că o respecţi iubita ta suficient de mult cât să nu o trădezi în acest fel nu denotă numai dragoste, ci şi masculinitatea aceea după care probabil că tânjeşti. Ar trebui să ştii că aceasta din urmă nu stă în numărul de femei care ţi-au trecut prin pat, ci în faptul că ai reuşit să păstrezi una singură lângă tine, că ai reuşit să o protejezi de orice pericol şi să o iubeşti din tot sufletul până la capăt.

Posibilele aventuri sunt prezente la tot pasul. Până şi când ieşi la cumpărături în trening vei întâlni priviri vulgare, care îţi vor fi aruncate, indiferent dacă eşti sau nu cu iubita ta. Dacă alegi să cazi în acest joc infect, este treaba ta, dar ar trebui să ai în vedere faptul că lângă tine este o femeie care te iubeşte necondiţionat. Totuşi, prin această iubire pe care ţi-o poartă o vei distruge dacă îţi vei bate joc de ea.

Fetele dispuse să se joace de cele mai multe ori nu rămân în viaţa ta pentru prea mult timp, pentru că trec la următoarea „ţintă”… Nu au altceva în cap, deci nu ai de ce să le judeci. Ele vor fi fericite indiferent dacă vor fi cu tine sau cu altul, pentru că refuză să iubească.. Şi-au dat seama că este foarte uşor să profiţi de avantajele trupului şi exploatează acest lucru la maxim. Aşa că ar trebui să ştii că o femeie care se lasă sedusă fără prea mult efort sau care va insista, va trece foarte uşor la următorul, pentru că toţi au aceeaşi valoare pentru ele: sunt nuli!

Şi totuşi, eşti dispus să rişti tot ce ai construit alături de o femeie pentru care tu însemni totul pentru un joc. Află că nu a alege să te iubească în timp ce îţi vei bate joc de ea. Orice femeie inteligentă va alege să plece de lângă un om care nu este capabil să gândească pentru el, ci îşi lasă hormonii să acţioneze.

 

Vizualizări: 255 | Adăugat de: LoreAndree@ | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar