[Puterea sufletului ]
Acasă » 2015 » Octombrie » 17 » Nu vreau să fiu “încă” o femeie din viața ta, vreau să fiu ACEA femeie, cea care va rămâne!
11:20 AM
Nu vreau să fiu “încă” o femeie din viața ta, vreau să fiu ACEA femeie, cea care va rămâne!

Nu vreau bijuterii, nu vreau mașini scumpe, nu mă interesează câte moșteniri și câte rude bogate ai; mă interesează doar iubirea. Vreau să mă iubești cu adevărat, să-mi dai lumea peste cap, să simt acei fluturi în stomac pe care de mult nu i-am mai simțit, să-mi săruți fruntea înainte de a pleca, să ai răbdare și să nu uiți de mine. Da, nu vreau să uiți de mine, de noi, de dragostea noastră! Monotonia mă îngrozește, îngreunează sufletul, îndepărtează persoane! Nu vreau să devin o certitudine pentru tine, vreau să te surprind în fiecare zi, să călătorim împreună în limita posibilităților, n-am nevoie de un buchet mare de flori ci de o simplă floare oferită într-o simplă zi, fără motiv.

Ce vreau de la tine? Să vii și să rămâi; n-ai fost primul dar aș vrea să rămâi, să clădim împreună ceva al nostru, o lume în care tu și eu devine noi. Eu am să-ți ofer tot ce am mai frumos dar trebuie să știi că nu vreau să fiu încă o femeie din viața ta, vreau să fiu acea femeie care îți dă viața peste cap și fără de care n-ai rezista! Vreau să-ți fiu aer, apă și foc! Nu-mi doresc decât iubirea ta, îmbrățișările lungi atunci când afară este frig, să mă trezesc lângă tine și să-mi beau cafeaua întâlnindu-ți privirea.

Dacă mă vrei, iubește-mă. Dacă vrei să te joci cu sufletul meu, pleacă.

Mi-a spus mama într-o dimineața: ” Tu ai nevoie de un bărbat răbdător, care să te iubească cu adevărat. Evită oamenii fără un țel în viață, evită bărbații care promit prea multe și nu știu cum să aibă grijă de tine. Tu le faci pe toate singură și asta sperie pe oricine. Doar omul potrivit pentru tine va rămâne, te va susține și îți va dărui liniștea de care ai nevoie. Draga mea, tu ești o furtună și puțini bărbați știu cum să te calmeze.”

Vizualizări: 197 | Adăugat de: LoreAndree@ | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar