[Puterea sufletului ]
Acasă » 2015 » Septembrie » 22 » O femeie se poate indragosti !
6:56 PM
O femeie se poate indragosti !

                   Femeia cauta in primul rand in barbat un partener, un om langa care are posibilitatea reala sa se dezvolte, un om de la care are ce invata, si felul sau de a fi conteaza de mii de ori mai mult decat felul in care acesta arata... Degeaba trag de fiare prin salile de forta, daca nu au forta mentala si emotionala sa sustina si sa intretina o relatie, fiindca femeia are nevoie de resursele interioare ale barbatului, nu de exteriorul sau. Unii barbati se cred puternici nu pentru ca au fost capabili sa sustina o singura femeie un timp indelungat, ci pentru ca au un numar considerabil de cuceriri la activ, interesant ar fi sa stim ce spun si cuceririle lor... despre asta! 


                    Antrenati-va muschii, este important si felul in in care aratati, dar nu asta va defineste, mai bine antrenati-va mintea citind ceva mai mult decat scrisul din josul filmelor, sau revistele despre masini...!! Imbracati costume si lucruri de pret daca acestea va arata adevaratul statut si potenta financiara reala, dar nu va dati ultimii bani pe rata la masina si pe lucurile de firma pe care in realitate nu vi le permiteti!! 


                      O femeie se poate indragosti fulgerator de un barbat doar pentru o replica inteligenta pe care acesta i-a dat-o purtand o discutie interesata, se poate indragosti de umorul unui barbat care este capabil sa o scoata din cea mai prosta stare posibila, se poate indragosti de ochii sai dar mai ales de ce sunt in stare sa spuna acestia, de mainile sale puternice, dar mai ales de ce este capabil sa faca, cu ele..., de un trup frumos modelat daca acesta poarta intr-insul un suflet frumos...
Liber la salile de forta, dar atentie la forta cu care invatati sa iubiti...femeia!!

Vizualizări: 157 | Adăugat de: LoreAndree@ | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar