[Puterea sufletului ]
Acasă » 2014 » Octombrie » 29 » Persoana speciala
6:12 PM
Persoana speciala

Nu este vorba de cine îţi aduce cadouri scumpe, şi te plimbă cu maşini la fel de scumpe sau te scoate în oraş la cele mai – smechere şi de fiţe -terase. Este vorba de aceea persoană care este mereu lângă tine, indiferent de situatie, aceea persoană care nu te cucereşte cu banii lui tasu'.

Este vorba de acea persoană care te ia de mână în momentele grele şi nu te lasă să le infrunţi singură. Persoana aia care atunci când plouă,nu fuge speriată ca i se udă pantofii de firmă,ci te strânge în braţe si te săruta.Persoana aia cu care îţi pierzi nopţile pălăvragind numai aberaţii. Este vorba de acea persoană cu care-ţi faci planuri nestiind ce vă rezervă viitorul,care te trezeşte dimineaţa cu un mesaj draguţ, care te sună, careia îi pasă. Persoana care îţi aduce flori fără să fie o ocazie specială,care te prezintă familiei şi te conduce noaptea acasă. Persoana aia care te tachinează, te gâdilă,te muşcă.Care este fericită in compania ta, care zâmeşte când îţi aude numele.

Persoana aia care te iubeşte. Când vei găsi o astfel de persoană, să nu o laşi să-ţi scape,niciodată.Preţuieşte-o şi iubeşte-o!

Vizualizări: 154 | Adăugat de: LoreAndree@ | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar