[Puterea sufletului ]
Acasă » 2014 » Octombrie » 10 » Sufletul pereche !
1:28 PM
Sufletul pereche !

             Se spune ca sufletele preche au trait candva o iubire atat de puternica intr-una din vietile anterioare, incat se intalnesc si in actuala viata , iar iubirea lor este la fel de profunda si intensa si reprezinta o continuare a dragostei de atunci.
           Sufletele pereche se intalnesc intr-un moment critic al existentei lor, in care s-au blocat si nu mai pot evolua spiritual, iar regasirea si iubirea dintre ei are drept scop sa-i ajute sa se deblocheze si sa-si continue evolutia spirituala. Intalnirea cu sufletul pereche are un rol important in destin: ne schimba viata, viziunea asupra vietii, modul de a ne intelege propriul destin sau are rol mai concret: ne ajuta sa depasim o mare proba, vine sa ne arate calea cea dreapta, sa ne atraga atentia asupra unui pericol. Exista un sentiment aparte care va indica faptul ca ati intalnit o astfel de persoana. Nu e doar atractie fizica, sexuala, ci e vorba de o emotie profunda, care trece dincolo de senzatiile trupesti sau psihice. E posibil sa nu-l intalnim din prima, e posibil sa nu-l intalnim niciodata sau e posibil sa fie chiar langa noi... Ai impresia ca il stii dintotdeauna, ca stii ce gandeste si simte, telepatia este foarte bine reprezentata, prietenia sau iubirea se leaga de la sine, comunicarea e usoara, placerea de a fi impreuna este maxima. Exista un sentiment aparte care iti poate indica faptul ca fata de acest om ai o altfel de atractie decat pentru alte persoane.

               Atunci cand intalnesti un suflet pereche, esti capabil sa renunti la orice s-ar opune si sa invingi orice ti-ar sta in cale. Te cufunzi in inima si il simti acolo. Tacerea capata mii de nuante. Il poti simti de la distanta. Il poti simti in toata complexitatea lui, ca si cum l-ai cunoaste de mii de ani. Este ca si cum nu mai astepti nimic de la celalalt, pentru ca ai deja totul. Simplul fapt ca stii ca exista iti este suficient...

Vizualizări: 379 | Adăugat de: LoreAndree@ | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar