[Puterea sufletului ]
Acasă » 2014 » Noiembrie » 6 » Trecutul sau ceea ce te-a adus azi aici...
1:48 PM
Trecutul sau ceea ce te-a adus azi aici...
 N-am inteles nici pana la ora actuala conceptul de “Nu-mi pasa de trecutul lui.” si nici nu cred c-am s-o fac prea curand. Mi-e aproape imposibil sa inteleg de ce ti-ai alatura viata unui om de-al carui trecut nu te intereseaza. Trecutul unui om se refera la totalitatea actiunilor ce l-au adus acum la tine, actiuni ce te-au facut pe tine sa te indragostesti de el. Deci nu vad de ce ai renunta la acest aspect al lui. Inainte de tine a avut o viata, nu-l iei de la zero. A cunoscut oameni, a citit carti, a vizitat orase; adica a trait. A iubit chiar si alte femei. Da, are un bagaj vast. Ar fi fost ciudat sa n-aiba. Si la fel ca si el, si tu ai unul. Despachetati impreuna. Fa loc hainelor lui in dulapul tau si pregateste-te sa-l iubesti.
 Il ai acum, iar acum inseamna prezent. Il ai in prezent datorita trecutului care l-a facut omul pe care tu acum il iubesti. Lucrezi cu el – omul de ieri – acum, pentru un maine. Iti construiesti un viitor, din trecut, in prezent.
 Il iei cu totul, nu pe pachetele. Nu-i iei doar culoarea ochiilor si viziunea despre viata. Iei tot ce inseamna el. Sau mai bine nu mai iei nimic. Ai de-a face cu el: ganduri, trairi, conceptii. Oamenii nu se schimba, isi shimba doar obiectivele. Dar sigur nu vrei sa-l schimbi. Ideal e sa va temperati reciproc. Medierea e calea.

 Oamenii sunt construiti din experiente, mie imi place sa le numesc alegeri. Prin asta ne diferentiem. Asta ne tine la distanta sau ne apropie unii de altii. Din experienta mi-am gasit sufletul pereche si tot din experienta mi-am stabilit lista cu oameni pe care-i ocolesc. (“-De ce il eviti? / -Din experienta”) Eu sunt dovada vie ca-mi port trecutul dupa mine. Tot ce sunt acum, datorez trecutului.
 Eu iubesc fiecare parte din tine. Iubesc orice loc in care ai fost, orice om pe care l-ai cunoscut, orice vis pe care l-ai avut, orice pas pe care l-ai facut spre mine. Multumesc oricarei femei care te-a iubit, chiar si alora care n-au facut-o. Sunt recunoscatoare trecutului tau. Te iubesc pe tine si tot ce te-a facut sa devii omul de azi. Omul de care m-am indragostit. Omul pe care-l iubesc.
 N-o sa vorbesc nimanui despre noi, dar o sa las pe oricine sa stie. Cand vine vorba de tine, sunt destul de egoista. Nu-mi place sa impart. Oameni nefericiti sunt multi. Fericirea e un lucru ravnit. D-asta trebuie pastrata in interior. Nu o poti ascunde, e imposibil. Ti se vede in miscari cat de fericit esti, dar e bine sa-ti protejezi fericirea. Sa ti se citeasca in ochi cat esti de fericit, nu pe facebook. Fericirea se traieste, nu se urla-n gura mare. Asa o sa fac eu cu a noastra. O s-o impart doar cu tine, ca fara tine n-ar fi nici ea, probabil nici eu..
Vizualizări: 254 | Adăugat de: LoreAndree@ | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar