[Puterea sufletului ]
Acasă » 2014 » Noiembrie » 9 » Uneori…
2:17 PM
Uneori…

Ati simtit vreodata ca nimeni nu va intelege?

          Sau ati observat ca desi uneori spuneti ceva ,ceilalti inteleg cu totul diferit? De cate ori nu ati rostit : ” Nu asta am vrut sa spun” sau “Ai inteles gresit”? Probabil ca multi s-au regasit in aceasta situatie cel putin o data in viata. Cateodata nu e atat de usor sa te faci inteles si oricat te-ai stradui lumea va percepe in alt fel, poate pentru ca in fond nici noi nu ne putem intelege in anumite momente. Azi gandim intr-un fel, avem anumite pareri si dintr-o data vedem totul parca dintr-un alt punct, pe care pana atunci nu-l descoperisem.

        De multe ori simtim nevoia doar sa avem pe cineva aproape,care sa nu ne critice,sa nu ne dea sfaturi, nici macar nu avem pretentia sa ne inteleaga ci doar sa fie acolo ,alaturi de noi ,sa stim ca nu suntem singuri. Oare de ce mereu trebuie sa explicam, sa argumentam ceea ce simtim, ce dorim? Poate ca exista lucruri care pur si simplu nu trebuie explicate,nu trebuie intotdeauna sa gasesti o solutie logica pentru orice ci doar sa le intelegi asa cum sunt. Se zice ca ” inteligenta este capacitatea cu ajutorul careia vom intelege pana la urma ca totul este de neinteles “.

        Poate ca e  asa sau poate ca nu ; cert este ca ar fi mai bine ca uneori sa luam lucrurile asa cum vin, fara a incerca sa le descifram si sa le intelegem.

Vizualizări: 105 | Adăugat de: LoreAndree@ | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar