[Puterea sufletului ]
Acasă » 2015 » August » 20 » Vârsta la care totul se sfârșește!?
5:46 PM
Vârsta la care totul se sfârșește!?

Fatăăăăă! Pune mâna și caută-ți bărbat că mai ai puțin până la 30!

30. Cifra asta mă bântuie în fel și chip, 30 e deadline-ul pentru a te mărita și a face un copil. După vârsta asta, lumea se sfârșește. Te transformi în statuie sau ceva de genul. Ce să mai spun: trebuie să mă pun pe căutări serioase! Am mai puțin de 2-3 ani la dispoziție. :)))Panică, panică, panică…

Trebuie să-mi trag repede rochia aia piersicie. Așa. Niște rimel, eyeliner, ruj… Încă puțin parfum! Cerceeeeei, am uitat de cerceeeeei! Tocuri, să-mi pot lua mersul de felină. Gata, am plecat în căutare. 

Carieră. Roman. Stabilitate financiară. Iubire – mai ales asta. Toate-s niște porcării! Trebuie să te măriți, să fii în rând cu lumea. E timpul. Îmi zic unii. Trebuie să mă supun normelor sociale stabilite pe vremea lui Pazvante Chiorul, doar nu vreau să fiu exclusă sau – mai rău – arătată cu degetul!

Măritișul ăsta e ca o loterie. Nu știi pe cine iei decât după ce te-ai legat, iar unele se grăbesc să parieze pe un loz de parcă întreaga lor viață depinde de asta.

Nu, eu nu o să fac asta! Nu o să mă agăț de un bărbat doar pentru că mă apropii de 30. N-am murit până acum, n-o să mor nici de-acum încolo pentru ca nu m-am maritat. Nu știam că o verighetă e indispensabilă vieții – la fel ca apa și aerul. O să mă mărit cu cine vreau, când vreau!

Vizualizări: 142 | Adăugat de: LoreAndree@ | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar