[Puterea sufletului ]
Acasă » 2015 » Ianuarie » 7 » Viaţa mea şi cea a vedetelor ...
5:04 PM
Viaţa mea şi cea a vedetelor ...

Uneori sunt frustrată, de cele câteva kilograme în plus, am teamă de cântar. Am mustrări de conştiinţă dupa ce devorez o ciocolată întreagă. Mă privesc, furioasă, în oglindă. Sunt stresată de coşurile ce îmi apar, uneori, şi care mă fac să mă simt atât de urâtă.
Şi acum…fac o paralelă între viaţa mea şi cea a vedetelor. Majoritatea vedetelor mint în ceea ce priveşte stilul lor de viată, alimentaţia…şi referitor la sacrificiile lor pentru a arăta perfect şi pentru a fi râvnite de bărbaţi. Ele, ne transmit, nouă, femeilor de rând, că, deşi consumă produse de tip fast-food, că, deşi ele sunt dependente de băuturi acidulate, că nu ţin niciun fel de diete şi că nu prea sunt prietene cu sportul…arată aşa de bine. Ne mai spun că pentru a arăta aşa, precum ele, sunt suficiente opt ore de somn pe noapte, o cremă scumpă, şi…gene bune. In concluzie, mama natură a fost mărinimoasă doar cu starurile.


Vă anunţ că femeile acestea “de rang” se înfometează cu câteva luni inainte de vreo şedintă foto sau prezentare de modă, şi cu toate acestea tot este nevoie de folosirea photoshopului. Să mai pomenesc de chirurgia plastică care este o practică obişnuită?! Ai un complex? Cuţitul îl rezolvă imediat! Stilarea corpului a devenit o obişnuinţă precum duşul zilnic. Să mai pomenesc de machiajul fără de care nu pot ieşi nicăieri?! Să nu uităm că ele, parcă, “dorm” în saloanele de înfrumuseţare, să nu uităm de tot felul de injecţii în piele, tot felul de proceduri de care, noi, femeile de rând, nu am auzit. Actriţele ajung să facă sport între cinci şi opt ore pe zi, înainte de a interpreta vreun rol într-un film. Ele trăiesc cu ierburi şi cu multe sacrificii. Trăiesc pentru a fi frumoase şi sunt plătite pentru asta...Oameni dragi, făcând aceasta mică paralelă între viaţa de vedetă şi viaţa mea, ca femeie de rând….mă simt al naibii de frumoasă şi autentică!

Vizualizări: 140 | Adăugat de: LoreAndree@ | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar